開主選單

Wikipedia talk:本地大使館

Active discussions

睇過en:Wikipedia:Local Embassy,似乎應該叫外交部。---Hillgentleman | , 二零零七年三月二十八號(星期三), 格林尼治標準 20點07分14秒

Embassy => 大使館係嘅。外交部 = Ministry/Department of Foreign Affairs. --WikiCantona 2007年3月28日 (三) 22:47 (UTC)
渠嘅功用喺外交部,唔係大使館。設大使館要派人向外長駐。---Hillgentleman | , 二零零七年三月二十九號(星期四), 格林尼治標準 03點40分32秒
話實呢,Wikipedia:Local Embassy 係啲乜東東?有乜用?--WikiCantona 2007年3月29日 (四) 06:28 (UTC)
大使館係啱嘅!other language put their embassy here in this wikipedia, when kick their name - going to a user. Hence the person is the 大使. In a sense, this page will be a directory or list of embassy. 外交部 is not right. In the real world, the page will be a phone book or address book in the Ministry of Foreign Affairs. Call it the "Wikipedia:本地大使" may be better, 大使館 或 大使館區 is okay too. --WikiCantona 2007年3月29日 (四) 06:35 (UTC)

"

Pending MediaWiki namespace changes

There is a request to change the names of MediaWiki namespaces for the Cantonese language. As this is a change that is hard to undo, we are looking for conformation from the community that this is what you want. The changes can be found in this "Gerrit document".

We are looking for an answer by April 5th. Thanks, Gmeijssen (傾偈) 2012年3月27號 (二) 07:36 (UTC)

Cantonese wikipedia has separate namespace configuration to those in mediawiki? Anyone who familiar with this topics? HenryLi (傾偈) 2012年3月27號 (二) 11:12 (UTC)

link GA或link FA模板

我是中文维基百科用户,我不会粤语,只想说我在条目柏立基加了Link GA模板,但似乎无法正常显示。

另外我想说,这里的条目不是很短就是很少,请问这里有多少用户?中文维基百科分裂就不是件好事。--HYH.124 (傾偈) 2014年4月19號 (六) 07:47 (UTC)

是对的,在我们粤维里加入link GA 或 Link FA是不能显示的,就像我在嗣圣加入link GA也无法显示,原因我倒不晓。这里有85 818名用户,活跃的只有142名。至于条目短的原因是我们不怎样规管条目的质量,因此本人打算举办粤维的首次动员令,以提升条目的质量。--LC (傾偈) 2014年4月19號 (六) 09:09 (UTC)
請停止使用{{Link FA}}同{{Link GA}},改用維基數據。--William915傾偈) 2014年11月18號 (二) 04:18 (UTC)
Return to the project page "本地大使館".